Connect with us

Šport

HK Havrani má za sebou dva roky pod novým vedením

Published

on

Reklama

Hokejový klub Havrani má za sebou dva roky činnosti pod novým vedením. V roku 2017 sa mládež piešťanská hokejová mládež úplne osamostatnila a klub sa snaží pracovať na dlhodobej koncepcii a vízii. Základom bola stabilizácia hlavne finančná. O tom čo sa za dva roky udialo, ale o perspektívach hovoria predstavitelia klubu vo videovizitke, ktorú zverejnili.

Reklama

Prezident HK Havrani Lukáš Moravčík priblížil kroky po prevzatí klubu, respektíve občianskeho združenia. Prvou z úloh bola finančná stabilizácia s pomocou sponzorov, ale snahou je taktiež spolupráca s mestom a krajom. Tu hokejisti spolupracujú s Asociáciou športových klubov Piešťany a prichádzajú s rôznymi návrhmi ako udržateľne financovať šport.

Reklama

Klub je postavený na hráčoch. Tých má momentálne 150 avšak potrebuje svoju základňu rozširovať. Havrani ponúkajú deťom a rodičom, ktorí chcú vyskúšať hokej, štartovací balíček výstroje. Rodičia tak nemusia na úvod riešiť veľké výdavky za výstroj a hokej sa tak stáva dostupnejší pre širšie spektrum detí.

V klube sa snažia spolupracovať so zahraničnými odborníkmi a vedením Slovenského zväzu ľadového hokeja. Okrem športovej stránky sa snažia pracovať aj na lepšom vzdelávaní trénerov, rodičov i hráčov.

Viac o klube, fungovaní i náboroch sa dozviete na www.hkhavrani.sk.

-red- Foto: -pb-

Populárne články