Connect with us

Šport

Havrani sa chystajú na najdôležitejší zápas sezóny – so Žilinou

Published

on

Reklama

Hokejistov ŠHK 37 Piešťany čaká už tento piatok 23. januára možno jeden z najdôležitejších zápasov aktuálnej extraligovej sezóny. O 18.00 hod totiž v Easton aréne privítajú Žilinu, ktorá im dýcha na chrbát z deviateho miesta.

hokej havrani zilina foto laco duracka

Reklama

Havranom pôjde v tomto stretnutí o veľa, dá sa povedať, že o šesť bodov. V prípade víťazstva by ich náskok na Žilinu narástol, no v prípade zaváhania by sa Žilina havranom výrazne priblížila, ba dokonca i vyrovnala. Postup do play-off by sa tak Piešťancom ešte viac skomplikoval. „Preto by sme radi pozvali všetkých fanúšikov, aby našich hokejistov prišli podporiť do hľadiska. Určite budú ich podporu v takto dôležitom zápase potrebovať. Za príklad uvediem posledný domáci zápas so Skalicou, kedy fanúšikovia vytvorili výbornú atmosféru a hneď sa to odzrkadlilo aj na výkone hráčov, ktorí cítili podporu a hnalo ich to za víťazstvom,“ povedal hovorca ŠHK 37 Tomáš Horký.

V piatkovom stretnutí očakáva Easton aréna aj návštevu žilinských fanúšikov, ktorí ohlásili výjazd a prídu svoj tím podporiť v hojnom počte. Podľa T. Horkého by bolo fajn, keby sa piešťanské publikum nenechalo zahanbiť a ukázalo, kto je tu doma. Vstupné na havranov je stále upravené na jednotnú sumu na státie i sedenie – 3,50 eura.

Reklama

(TS ŠHK 37 Piešťany, foto: L. Duračka)

Populárne články