Connect with us

Šport

Hádzaná: Mladší žiaci MHK Piešťany proti Novým Zámkom s jednou výhrou a jednou prehrou

Published

on

Reklama

Mladší žiaci MHK Piešťany pod vedením trénerky Nory Csukaovej odohrali v sobotu 7. decembra dvojzápas proti Novým Zámkom „A“ a „B“. Prípravka cestovala na turnaj v Dunajskej Strede.

V prvom dueli sa mladší žiaci postavili proti B tímu Nových Zámkov a hladko ho porazili 24:12. Už po 7 minútach bolo o výhre Piešťan rozhodnuté pretože na ukazovateli skóre svietilo 6:0 a to piešťanskí hráči pozahadzovali ďalších minimálne 7 pekných akcií z úrovne bránkoviska. Polčasový výsledok sa zastavil na 13:3. V druhom dejstve dala trénerka možnosť hrať aj ostatným hráčom, ktorí sa pekne chytali. Treba spomenúť, že v tomto zápase nastúpili aj dvaja prípravkári (ešte len druháci, pričom  tímy v tejto kategórií môžu mať v družstve aj deti v siedmom ročníku), ktorí získavali cenné skúsenosti.

Reklama

V druhom zápase proti Áčku Nových Zámkov sa hrala veľmi rýchla hádzaná a padalo množstvo gólov. Po polčase bolo 11:22 pre Nové Zámky. Druhý polčas prestrelka pokračovala a opäť oba tímy dávali dôraz hlavne na útok. Tento polčas začali Piešťanci hrať na pivota, ktorého súper nevedel ubrániť a preto sa im ľahšie dávali góly a hra bola vyrovnanejšia. Hoci sa hráči MHK snažili a bojovali, na súpera však nestačili. Výsledok zápasu skončil napokon v prospech hostí 25:40.

Dopoludnia hrala aj piešťanská prípravka turnaj v minihádzanej. Tento raz cestovala do Dunajskej Stredy, kde si zmerala sily s domácim tímom DAC Dunajská Streda a s chalanmi z Nových Zámkov A,B a C. Najlepšie si opäť počínal náš A tím ktorý zo 4 zápasov dva vyhral a dva prehral pričom mali na to, aby aj s domácou Dunajskou Stredou vyhrali. Ostatné naše tímy vyhrali po jednom zápase čo je super výkon.

Reklama

MHK Piešťany

Populárne články