Connect with us

Šport

Futsal: Draci remizovali s Forever Púchov

Published

on

Reklama

Zápas sa začal o 20 min. neskôr ako bolo plánované. Dôvodom bol neskorý príchod hostí, ktorí pricestovali len na jednom aute. Predzápasový stav pasoval Drakov k favoritom zápasu. Od úvodného hviezdu rozhodcu bolo jasné kto bude udávať tempo hry. Púchov sa uzatvoril do brániacej ulity, ktorú sa celý zápas snažili Draci dobíjať.

piestany dragons podolie

Reklama

Hra Púchova spočívala len na rýchlych protiútokoch a využívaní chýb domácich. Domáci hráči od úvodu dobíjali pevné obranné hradby hostí na čele s brankárom Martinákom. Prvé šance Halása, Kirku zostali nevyužité. Púchovčania si šance nedokázali vytvoriť, ale práve oni otvárali skóre zápasu po nenápadnej strele, ktorá skončila na prekvapenie všetkých v sieti. Našťastie už o necelých 30s dokázal po peknej akcii vyrovnať Trebatický Mar. Potom sa hra opäť vrátila do „starých koľají“. Draci nevedeli nájsť recept na prekonanie hosťujúceho brankára. Viackrát netrafili opustenú bránu. Najskôr to bol Makara, následne Líška, či dvakrát Trebatický. Až v 18. min. sa podarilo Drakom skórovať, keď Makara kopal pokutový kop po ruke hosťujúceho hráča a tak odchádzali do kabín s malým náskokom.

REKLAMA:

Reklama

Monitoring_dirofilaria_pes

Do druhého polčasu mali lepší vstup hostia, keď hneď preverili pozornosť brankára Bobockého. Obraz hry sa nezmenil ani v druhom polčase. Draci sa snažili streliť gól a Púchov sa len bránil a odkopával loptu. Bezzubý útok Drakov nežal žiadny úspech. Opäť to boli hostia, ktorým sa podarilo streliť gól po veľkej chybe v obrane. Púchov neustále odolával útočnému snaženiu domácich. V 35. min. prišla ďalšia chyba Drakov a hosťujúci hráč sa zoči-voči Bobockému nemýlil. V 39. min. sa domáci odhodlali hrať bez brankára a minútu pred koncom sa presadil Šimor, ktorý stanovil na konečných 3:3.

„Výsledok 3:3 je pre mňa veľkým sklamaním, keďže sme mali obrovskú príležitosť pripísať si na konto všetky 3 body a ukončiť sezónu víťazstvom. Púchov prišiel vo veľmi oslabenej zostave, ktorá dokázala obetavým, no i šťastným výkonom vyťažiť z minima maximum. Z 5 šancí dokázali streliť 3 góly! Veľkou oporou im bol brankár, ktorý svojich hráčov držal nad vodou celý zápas. My sme nevedeli trafiť ani prázdnu bránu a trápili sme sa celých 40 minút. Dnes chýbal hráčom pohyb, nasadenie a chuť zvíťaziť. Sezóna sa pre nás ešte nekončí, keďže nás čakajú minimálne dva pohárové zápasy proti Doxx Žiline. Verím, že budeme úspešní a stretneme sa s Top futsalom na Slovensku- mnohonásobným majstrom Slovmaticom Bratislava,“ zhodnotil tréner Podolia R. Bobocký.

Piešťany Dragons Podolie – Forever Púchov 3:3 (2:1)

Góly: Trebatický Mar., Makara, Šimor – Prekop 2, Pagáč

Zostava Dragons: Bobocký I. (Trebatický Mat.)- Halás, Líška, Šimor, Makara, Trebatický Mar., Kirka- Směřička

Zostava Forever: Martinák- Pagáč, Šprta, Trník, Prekop

Rozhodovali: Belavý, Šlapka

(rb)

Populárne články