Connect with us

Šport

Futbalisti zvíťazili v Jaslovských Bohuniciach

Published

on

Reklama

V sobotu 16. júna si zmerali hráči PFK Piešťany sily s ŠK Blava Jaslovské Bohunice. Aj keď bolo o všetkom rozhodnuté, videli diváci pomerne kvalitné stretnutie. Od úvodných minút nenechali hostia, aj bez niekoľkých hráčov základnej zostavy nikoho na pochybách, kto je pánom na ihrisku. Boli lepší po všetkých stránkach a nepustili domácich prakticky celý polčas do žiadnej nebezpečnej akcie.

[singlepic id=31577 w=320 h=240 float=left]V 20. minúte po rohovom kope Mehdi-Karima a chybe domácej obrany, strelil vedúci gól Galba – 0:1. V 25. minúte sa postavil k trestnému kopu Valla a z 25 m s prispením obrancu zvýšil na 0:2. V 29. minúte Zelenický vysunul Ondrejkoviča, jeho snaha však skončila len rohom. Opäť ho zahrával Mehdi-Karim, no Rožníkov volej bravúrne vyrazil Matejkovič. V 31. minúte si na ďalší roh Mehdi-Karima opäť nabehol Galba a bolo 0:3. Až v 42. minúte sa k slovu dostali domáci, trestný kop Strečanského z 20 m však Valo vyrazil. Druhý polčas, vedomí si náskoku, začali hostia dosť laxne.

Reklama

V priebehu desať minút musel niekoľko krát zasahovať Valo, hlavne po strelách aktívneho Ekhardta. Až v 57. minúte sa dostali k slovu hostia. Riečičiarov prízemný center prenechal Mehdi-Karim Rožníkovi, ten však netrafil odkrytú bránku a o chvíľu jeho strelu zlikvidoval Matejkovič. V 60. minúte Valo zneškodnil pádom pod nohy samostatný nájazd J. Krajčoviča. Identická situácia sa opakovala v 76. minúte keď po Chebeňovej chybnej rozohrávke bol Valo opäť úspešnejší. V 70. min. v mužstve hostí nastúpil aj prezident klubu K. Belmechri, ktorý sa mohol zapísať aj medzi úspešných strelcov, no v 83. minúte center Riečičiara poslal hlavou tesne nad a v samom závere sa nepresadil ani nohou.

ŠK Blava Jaslovské Bohunice – PFK  Piešťany 0:3 (0:3)

Reklama

Góly: 20. a 31. Galba,  25. Valla.

Zostava Blava: Matejkovič – Kitta, Troják (84. Kolarovič), M. Krajčovič, Strečanský, Buchanec (46. Včelka), Heteš, Pikulík, Ekhardt, Machovič (73. Režnák), J. Krajčovič.

Zostava PFK: Valo – Riečičiar, Seiler, Chebeň, Valla (70. Belmechri) – Zelenický (46. Bretschneider), Galba, Hnilica, Ondrejkovič – Rožník, Mehdi-Karim.

Text a foto:  Jaroslav Valo

[nggallery id=1738]

Populárne články