Connect with us

Šport

Futbal: piešťanské hviezdy povedie proti Američanom Hološko na trávniku a Kocián z lavičky

Published

on

Reklama

Vo štvrtok 21. júna sa chystá v Trebaticiach zaujímavý futbalový zápas. Výber piešťanských hviezd pod vedením trénera Jána Kociána a na trávniku aj s Filipom Hološkom, sa o pol šiestej stretne s americkým univerzitným mužstvom Colorado College Tigers.

[singlepic id=31585 w=320 h=240 float=left]Tím CC Tigers sa pripravuje na jesennú sezónu v Európe. Mladí americkí futbalisti už odohrali zápasy v Nemecku v Hamburgu a Kolíne nad Rýnom, na Slovensku s Prešovom, na Ukrajne s Ľvovom a v Poľsku s Katovicami.

Reklama

Plánom sedemdesiatjeden ročného trénera CC Horsta Richardsona, ktorý v klube pôsobí už 46 sezón, je identifikovať a osvojiť si v praxi herný štýl, ktorý bude CC využívať počas jesennej sezóny.

[singlepic id=31586 w=320 h=240 float=right]Za mužstvo PF Team 2012 tvorené hráčmi z piešťasnkého regiónu nastúpia okrem FIlipa Hološka, Marián Černý, Pavol Sedlák, Boris Godál, Jaroslav Prekop, Martin Fabuš, Róbert Hanko, Ľubomír Vnuk, Martin Madro, Branislav Palkech, Peter Varga, Andrej Koprna, Pavol Majerský, Dávid Chebeň, Roman Gajarský, Juraj Galba, Martin Směřička, Jozef Halás a Jozef Masaryk.

Reklama

Vstup na zápas je zdarma. Pre deti je pripravený sprievodný program – skákací hrad, loptové hry, autogramiáda, jazda na štvorkolkách, ale i tombola.

[singlepic id=31587 w=520 h= float=center]

Autor: inf Foto: M. Luxenberg a Ted Mehl – A Better Image

Populárne články