Connect with us

Novinky

Futbal: Tím mužov PFK Piešťany víťazom piatej ligy. Majstrami aj štyri žiacke tímy

Published

on

Reklama

Futbalisti PFK Piešťany sú víťazmi piatej ligy. V priamom súboji o titul zdolali v nedeľu 27. júna tím FK Bestrent Horná Krupá 1:0. Zabezpečili si tak postup do štvrtej ligy. Úspech zaznamenali aj žiacke tímy PFK Piešťany.
Domáci futbalisti držali dlho nerozhodný stav zápasu. O výhre rozhodol gól Martina Gulu v 87. minúte. Hostia z Hornej Krupej už nestihli zareagovať a zdramatizovať zápas gólom. Piešťanci tak mohli oslavovať ligový titul a postup o súťaž vyššie.
Už pred víkendom bolo jasné, že víťazmi svojich súťaží sa stanú aj štyri mládežnícke tímy PFK Piešťany. Žiaci z U13 dosiahli historický úspech, keď v zápase o prvé miesto v lige minulý víkend porazili Topoľčany. Mohli tak oslavovať s mužmi, navyše v poslednom zápase sezóny zdolali Bánovce nad Bebravou 10:0,
Podobne uspeli aj juniorské tímy U9, U10, U11, ktoré potvrdili úlohu favorita a v Bučanoch minulý týždeň vyhrali všetky tri zápasy. Vo svojich súťažiach skončili na prvých miestach.
„Získať prvé miesto v súťaži sa Piešťanom v žiackej kategórii dlhé roky, ba až desaťročia, nepodarilo. Ako tréner som na chlapcov veľmi hrdý. Ako prezident klubu som nesmierne rád aj za naše ďalšie družstvá – U11, U10, U9, ktoré si rovnako zabezpečili víťazstvo vo svojich súťažiach. Je vidieť, že koncepčná práca s mládežou prináša výsledky,“ uzavrel  Ján Stachura, tréner U13 a zároveň prezident klubu PFK Piešťany.
TS PFK Piešťany / red Foto: Facebook PFK Piešťany

Reklama

Populárne články