Connect with us

Šport

Piešťany cez víkend dejiskom Black Swans Triatlonu

Published

on

Reklama

Black Swans Triatlonu by sa počas nadchádzajúceho víkendu malo v Ratnovskej zátoke zúčastniť skoro 300 pretekárov z celej Európy. 

Okrem Slovákov sú prihlásení aj pretekár z Francúzska, Rakúšania, Česi i Maďari. Medzi známe mená v štartovej listine patria Simona Křivánková a Pepa Křivánek z českej triatlonovej špičky, či kondičný tréner Petri Vlhovej Šimon Klimčík, alebo olympionik Pavol Šimko.
Z domácich Black Swans sa na štart postavia Braňo Sivák, Peter Bohuš, Marián Seitler, Juraj Brna, Matej Brna, Pavol Sedliačik, Jana Beńačková a Miňo Brežný, Mišo Čuridlo, ďalej z Piešťanocov Zuzana Kaletová, Andrej Bartek, Tomáš Černák, či Erik Ferencz.
Pripravené sú super ceny pre víťazov od hodiniek Garmin za 750 eur, po víkend pre dve osoby v hoteli Vienna House Diplomat v Prahe, či chutné čerstvo pražené kávy, výživové doplnky ph balnace i prírodná kozmetika a praktické uteráky.
V taškách nájdu všetci pretekári kvalitné silikónové plavecké čiapky, čísla, fľašku na bicykel a po dokončení preteku dostanú všetci pretekári finišérsku medailu. Swansmani absolvujúci polovičného Ironmana – aj tričko.
Štart je naplánovaný v sobotu 3. júla na 10:00 a v nedeľu 4.7. na 9:00 h v Ratnovskej zátoke, kde sa uskutoční plavecká časť. Bicyklovať sa bude smerom na Jalšové a bežecký úsek si pretekári odkrútia po Krajinský most po hrádzi a späť.
-red-

Reklama

Populárne články