Connect with us

Novinky

Futbal: Posledný domáci zápas jesene zrejme nebude, v sobotu však štartuje MFL

Published

on

Reklama

Na futbalovom štadióne v Piešťanoch sa s veľkou pravdepodobnosťou neodohrá posledné ligové kolo jesene proti tímu z Kočín-Lančára, ktoré bolo na pláne v nedeľu 6. novembra. Hostia predbežne upozornili veľký počet zranených a chorých v ich tíme, na zápas pravdepodobne nenastúpia. Priaznivci futbalu sa však v sobotu 5. novembra môžu prísť pozrieť na úvodný turnaj Mestskej futbalovej ligy. Zatiaľ je v MFL prihlásených sedem mužstiev a pozrieť si budete môcť napínavé duely medzi tímami 1.FC Dart, DaXtav, Poslední budú prvými, Olympic, Galaktikos SC, SKAUTI a Red Houses.

mfl

Reklama

„Zimnú prestávku využijeme na drobné rekonštrukčné stavby objektu, 12. novembra sa môžu všetci priaznivci zúčastniť veľkej brigády, čaká nás veľa zaujímavej roboty v Športhotel Bare, a aj preto sa postupne tešíme na prvé výsledky našej práce,“ hovorí štatutár PFK Erik Hlavatý.

Od pondelka si tak návštevníci baru budú môcť zahrať biliard, futbal a šípky. V sobotu navyše štartuje úvodný turnaj Mestskej futbalovej ligy v Piešťanoch. „Tešíme sa zo záujmu ľudí o futbal v našom meste a znovuzrodenie ligy. Určite sa nezabudnite prísť pozrieť na vašich susedov, kamarátov či kolegov. Budú to zápasy plné zábavy, ale i emócií,“ zhodnotil túto staronovú súťaž šéf PFK. Do MFL sa prihlásilo sedem mužstiev, väčšina z nich má naplnenú súpisku, teda dvadsať hráčov. Hrať sa bude na umelej tráve PFK až do konca decembra a jarná časť začne v apríli.

Reklama

-Autor: MB/TK PFK/Foto: archív-

Populárne články