Connect with us

Novinky

Futbal: Piešťany naďalej na víťaznej vlne

Published

on

Reklama

V doslova „kalamitnom“ počasí, keď ľudia radšej nechceli vychádzať zo svojich domovov, sa odohral súboj trinásteho kola. PFK Piešťany nastúpili na ihrisku Bojničiek. Zlé počasie i povrch hracej plochy znamenal, že obe tímy uprednostnili dôraz pred technikou. Už v 13. minúte sa presadil najlepší ligový strelec Jozef Glos a o päť minút neskôr skóroval i najmladší hráč na ihrisku Filip Korec. Druhý polčas pokračoval v podobnom duchu a v 70. minúte strelil svoj druhý gól v zápase Jozef Glos. Hostia sa snažili aspoň gólom potešiť hŕstku divákov, ktorí si našli cestu na štadión, čo sa im v 88. minúte podarilo. Radosť zo streleného gólu im však o minútu neskôr zobral Adam Kusý, ktorý upravil na konečných 4:1 pre Piešťancov. V „anglickom“ týždni hrajú muži už v stredu o 13:30 v odloženom zápase proti druhému tímu tabuľky z Moravian nad Váhom a v nedeľu nastúpia proti ďalšiemu zaujímavému tímu z Dubovian.

13. kolo

Reklama

Bojničky – Piešťany 1:4 (0:2)

Góly: 88. Dávid Vokel – 13., 70. Jozef Glos, 18. Filip Korec, 89. Adam Kusý

Reklama

Zostava 13. kola: Kunic-Szabo (84 Kollár), J.Stachura, Krajčovič, Valla, Korec (60 C.Stachura), Doktor, Krištof (60 Nagaj), Kusý, Glos(C), M.Gula

„Dnešný zápas sa hral na veľmi náročnom teréne, a za neustáleho vetra, až na hranici regulárnosti. Futbal trpel na oboch stranách. Dnes sa ukázala sila kolektívu a morálne gólové vlastnosti nášho mužstva. Čaká nás náročný týždeň, kde už v stredu 1.novembra privítame na domácom ihrisku v dohrávke OFK Moravany nad Váhom,ktoré sú na druhom mieste. Anglický týždeň ukončíme v sobotu, na domácom ihrisku privítame OŠK Dubovany. Touto cestou chcem pozvať všetkých Vás, našich verných fanúšikov, aby ste zobrali vaše rodiny, teplú deku a prišli nás podporiť,“ vyjadril sa k zápasu tréner mužov Martin Krajčovič.

MB/TK PFK

Populárne články