Connect with us

Novinky

Hokej: Havrani pocítili silu Nových Zámkov, na konte výhry i prehry

Published

on

Reklama

Hokejisti žiackych kategórií hokejového klubu Havrani Piešťany sa počas uplynulých dní stretli s výbermi Levíc,  Nových Zámkov, Nitrou a HC ŠKP Bratislava. Hralo sa počas víkendu i prázdninového pondelka. Víťazstvo 0:6 s prívlastkom „kontumačné“ si do tabuliek pripísali ôsmaci, nakoľko lekár tímu HK Nové Zámky sa nedostavil na stretnutie.

Mladší žiaci

 
5.ŠHT
 
Levice-HK HAVRANI 5:8 ( Imriška 3, Smetana 3, Ďuriš, Beňák)
 
Po úvodnej tretine, ktorú vyhrali hostia, chlapci prebrali hru na svoje hokejky a zaslúžene zvíťazili po veľmi dobrom kolektívnom výkone.
 
 
 
HK HAVRANI-Nové Zámky 5:4 (Poláčik,Habda)
 
V zápase, ktorý bavil isto divákov, hráčov a všetkých zúčastnených nakoniec domáci vybojovali cenné víťazstvo. Chlapci nechali na ľade všetko svoje umenie a favorizovanému súperovi dokázali byť viac ako vyrovnaným súperom. Za výkon i výsledok im patrí vďaka. 
 
 
6.ŠHT
 
Levice-HK HAVRANI 7:3 ( Rehák, Balek, Holka)
 
Výsledok zápasu je obrazom toho, čo sa na ľade dialo. Domáci zaslúžene zvíťazili a hráči hostí bohužiaľ nenadviazali na výkon z predchádzajúceho zápasu. Potešili výkony niektorých jednotlivcov.
 
 
HK HAVRANI-Nové Zámky 2:14 ( Rehák,Holka)
 
V úvodnom dejstve si novozámčania vytvorili dostatočný nádskok, ktorý si udržali po celý zápas a zápas doviedli do víťazného konca. Potešil výkon domáceho brankára Dužeka, ktorý čelil až osemdesiatim strelám súpera.
 

Starší žiaci

 
7.ŠHT
 
HK HAVRANI-Levice 10:3 (Maruna 3, Končír 2, Bíly, Adamčík, Líška, Putera, Rabatin)
 
Po vyrovnanej prvej tretine domáci išli do vedenia, ktoré si udržali do konca zápasu. Chlapci podali disciplinovaný výkon a dodržiavali pokyny trénerov a zaslúžene zvíťazili.
 
 
Nové Zámky-HK HAVRANI 6:4 (Rabatin, Bíly, Filipčík, Takáč)
 
Po úvodnom tlaku sa dostali domáci do vedenia 2:0 a hostia vtedy začali hrať a niekoľko krát sa dostali do samostatných nájazdov, v ktorých stroskotali na výbornom domácom brankárovi. Vo vyrovnanom zápase si domáci pripísali víťazstvo a hostia doplatili na nepremieňanie šancí.
 
 
 
8.ŠHT
 
HK HAVRANI-Levice 1:5 (Jurica)
 
Po individuálnych chybách a absencii niektorých kľúčových hráčov, ktorí sú zranení si domáci nedokázali so súperom poradiť a prehrali rozdielom triedy.
 
 
Nové Zámky-HK HAVRANI 0:5 – kontumačne z dôvodu nezabezpečenia zdravotnej služby na zápase zo strany domáceho klubu.
 

1.LIGA KADETOV

 
HK HAVRANI-Nitra 1:4 (Mačica)
 
Po bezgólovej prvej tretine favorizovaní hostia prebrali priebeh zápasu do svojich rúk a zvíťazili. Chlapci si však za predvedený výkon zaslúžia pochvalu.
 
 

1.LIGA DORASTU

 
ŠKP Bratislava-HK HAVRANI 3:2 po s.n.(Less 2)a 8:0.
 
Hostia z Piešťan si v sobotnom zápase odvážaju z Bratislavy napokon iba 1 bod,keď súperovi po individuálnych chybách dovolili vyrovnať a v predĺžení rozhodnúť.
V nedeľu už dorastenci nedokázali podať výkon zo soboty a po najhoršom výkone sezóny prehrali hrozivým skóre 8:0.
 
 

 

Reklama

HK Havrani Foto: -pb-

Reklama

Populárne články