Connect with us

Novinky

Futbal: Piešťanci po výhre v Prezidentskom pohári prvý ligový duel prehrali

Published

on

Reklama

Futbalisti PFK Piešťany tento týždeň nastúpili v Prezidentskom pohári i v prvom kole V. ligy. Kým stredajší súboj v pohári jednoznačne vyhrali, v lige nestačili na Špačince, ktoré vlani skončili štvrté.

Piešťanskí futbalisti si v stredu 31. júla napravili chuť po prehre v Slovnaft Cupe proti Jacovciam. Prvé kolo Prezidentského pohára na domácej pôde zvládli a pohodlne zvíťazili nad OFK Veľké Ripňany v pomere 5:0. Polčas skončil 2:0 v prospech domácich, keď sa presadili Dávid Miškech a pár minút pred prestávkou z penalty kapitán Jozef Glos. V druhom polčase pridal jeden gól Juraj Braniša a ďalšie dva Milan Klasovitý. V ďalšom kole na konci augusta (29.8. o 17:00 h) budú na domácom trávniku hostiť FC ŠTK 1914 ŠAMORÍN B.

Reklama

Na prvý duel V. ligy cestovali Piešťanci k súperovi TJ Družstevník Špačince. Domáci sa ujali vedenia v 25. minúte. Ďalší gól pridali po šiestich minútach druhého dejstva a na 3:0 zvýšili v 84-tej minúte. Potom však prišli chvíle Piešťancov, ktorí duel v jeho závere výrazne zdramatizovali. V 86. minúte znížil na 3:1 Juraj Štefanka. O dve minúty sa presadil ešte aj Juraj Braniša. Viac však hostia do konca zápasu nestihli. Špačince tak zvíťazili pomerom 3:2.

-th-

Reklama

Populárne články