Connect with us

Novinky

Futbal: PFK s povinným víťazstvom proti poslednému mužstvu tabuľky

Published

on

Reklama

Muži PFK Piešťany, ktorí vedú siedmu ligu, hostili v nedeľu 22. októbra posledné družstvo tabuľky z Ratnoviec. Zápas sa odohral v sychravom daždivom počasí pred najnižšou kulisou jesennej časti. Domáci si na ťažkom teréne pripísali ďalšie víťazstvo, keď OFK Ratnovce porazili 6:0.

Už od prvých minút bolo vidieť, kto bude pánom na ihrisku, keď sa do polčasu presadili až štyria rôzni hráči. Skóre otvoril v desiatej minúte kapitán domácich Jozef Glos. O sedem minút sa presadil Michal Dadík. O ďalších šesť minút pridal tretí gól Andrej Krištof a posledný v prvom polčase strelil v 38. minúte Adam Kusý.

Reklama

Po polčase sa presadil Martin Gula, ktorý pridal piaty gól a s osemnástimi gólmi je druhým najlepším strelcom súťaže. Na najvyššom stupienku v tabuľke strelcov je Jozef Glos, ktorý v 73. minúte uzavrel skóre stretnutia na 6:0 svojim druhým gólom v zápase. Celkovo ich má na svojom konte vrámci jedenástich odohraných zápasov 25.

„Na ťažkom teréne sme zápas zvládli a pripísali si povinné tri body. Bolo ťažké sa dostať do zápasového tempa, keď súper nejavil záujem hrať futbal, aj napriek tomu sme predviedli pár pekných herných kombinácií, po ktorých padli aj góly za chrbát hosťujúceho brankára,“ zhodnotil stretnutie domáci tréner Martin Krajčovič.

Reklama

12. kolo

Piešťany – Ratnovce 6:0 (4:0)

Góly: 10., 73. Jozef Glos, 17. Michal Dadík, 24. Andrej Krištof, 38. Adam Kusý, 50. Martin Gula

Zostava 12. kola: J.Gula – Szabo, Krištof, Krajčovič, Valovič (70 Kunic), Korec(55 Nagaj), Doktor, Dadik (45. Rusnák), Kusý, Glos(C), M.Gula
TS PFK/th Foto: Tomáš Hudcovič

 

Populárne články