Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Piešťany vstúpili do jarnej časti víťazne

Published

on

Reklama

Počas uplynulého víkendu odštartovala jarná časť VII. futbalovej ligy. Futbalisti PFK Piešťany sa v nedeľu 11. marca popoludní predstavili na pôde ŠK Borovce a do druhej polovice sezóny vstúpili úspešne. Svojho súpera zdolali 2:0.

Reklama

Na prvý jarný zápas nastúpili PFK Piešťany v základnej zostave – Daniel BudkaMartin KrajčovičAdam KusýJozef Glos (C)Michal Dadík, Martin GulaAdam DoktorAndrej KorecBohuš VargaMarián MichaličkaKristián Rusnák. Tím trénera Krajčoviča posilnili pre jarnou časťou Daniel Budka, ktorý prišiel z OFK Ratnovce,  Bohuš Varga z FK Orešany, Marián Michalička z FK BRADLAN Brezová pod Bradlom a Srb Marjan Petraš predtým hrajúci za VFR 1919 LIMBURG

V stretnutí prvého a dvanásteho tímu tabuľky siedmej ligy museli diváci čakať na prvý gól do 31. minúty, keď sa z hry presadil Michal Dadík. Prvý polčas tak PFK vyhrali o 1:0. Ďalší gól pridal dve minúty po zmene strán najlepší strelec ligy Jozef Glos. Zo štandardnej situácie zvýšil na 2:0 a pripísal si 31 presný zásah sezóny. Viac gólov už v stretnutí nepadlo a Piešťanci tak vyhrali 2:0. V tabuľke vedú do 43 bodmi o 5 bodov pred druhým ŠK 2011 Pečeňady a tretím OŠK Moravany nad Váhom, ktorí majú zhodne 38 bodov.

Reklama

Najbližšie čaká PFK Piešťany domáci súboj 18. marca, keď o 15:00 h privítajú OŠK Veselé.

-th-

 

Populárne články