Connect with us

Novinky

Futbal: PFK Junior Cup vyhrali Topoľčany, vo finále porazili domácich Kohútov

Published

on

Reklama

V nedeľu 3. júna sa na futbalovom štadióne v Piešťanoch odohral tretí ročník prípravkárskeho turnaja pre jedenásťročných PFK Junior Cup. Počas dňa nastúpilo v dvoch skupinách 11 tímov, ktoré po odohratí vzájomných zápasov nastúpili do štvrťfinálového pavúka.

Výborne si počínal prvý domáci tím Kohútov, ktorý sa po jednoznačnom priebehu vo svojej skupine, kde sa chlapci umiestnili na prvom mieste,  prebojovali až do finále. Tu napokon podľahli stopercentným Topoľčancom 4:1.

Reklama

„Všetkým zúčastneným, no najmä víťazným tímom gratulujeme, tešíme sa, že sa tento obľúbený turnaj opäť zorganizoval,“ povedal tréner a spoluorganizátor turnaja Ján Stachura. Medzi najlepšími hráčmi jednotlivých tímov sa ocitli aj miestni Adam Rolinec so Samuelom Suchým. Ocenenie najlepší hráč turnaja získal Tomáš Orolín z víťazných Topoľčian.

V minulom roku skončili piešťanské tímy na siedmom, respektíve ôsmom mieste. „Konečným druhým miestom na treťom ročníku PFK Junior Cup tak zaznamenali výrazný pokrok, o rok preto môžeme očakávať útok na celkové víťazstvo,“ zhrnuli domáci fanúšikovia mladých Kohútov.

Reklama

MB / TK PFK

Populárne články