Connect with us

Novinky

Futbal: Muži začali novú víťaznú sériu, doma porazili Dubovany

Published

on

Reklama

V poslednom domácom zápase jesennej časti nastúpili po stredajšej prehre s Moravanmi nad Váhom motivovaní Piešťanci proti štvrtému tímu tabuľky z Dubovian. Náročný a do posledných minút napínavý súboj v chladnom počasí nebol pre divákov príliš zaujímavý. Prvý gól prišiel až pred koncom prvého polčasu, keď skóroval stopér Ján Stachura. Zápas plný bojovnosti pokračoval aj v druhom polčase. Až v 84. minúte prišiel pokoj na kopačky domáceho tímu zásluhou gólu dorastenca Adriána Valoviča. Budúci víkend nastúpia hráči PFK na posledný súboj jesennej časti na ihrisku Dolného Lopašova.

14. kolo
Piešťany – Dubovany 2:0 (1:0)

Reklama

Góly: 44. Ján Stachura, 84. Adrián Valovič

Zostava 14. kola: Kunic – Szabo, J.Stachura, Krajčovič, Krištof, Valovič (86. Kollár), Doktor, Dadík (77. C.Stachura), Kusý, Glos(C), Gula

Reklama

„Dnes bol pre náš tím náročný zápas, keď naše mužstvo v priebehu šiestych dní odohralo tri náročné stretnutia a pripísalo si v stredu aj prvú prehru sezóny. Počas dvoch dní som videl na chlapcoch, veľké odhodlanie a že chcú odštartovať novú víťaznú sériu. Aj keď si uvedomovali, že sa momentálne nenachádzajú v hernej pohode. Dnes museli ísť až na dno svojich síl a doslova vydrieť tri povinné body. O to viac ich naše víťazstvo teší. Potrebujeme sa ešte zodpovedne pripraviť na posledné kolo, ktoré odohráme v sobotu v Dolnom Lopašove, a potom si chlapci doprajú zaslúžený oddych,“ povedal k súboju tréner Martin Krajčovič.

-MB/TK PFK Piešťany-

Populárne články