Connect with us

Šport

Florbalisti FBC Páv „mučili“ svojho spoluhráča

Published

on

Reklama

Netradičný teambuilding absolvovali členovia piešťanského florbalového družstva na Likavskom hrade. Nešlo však o skutočné mučenie, ale iba o súčasť výletu, na ktorý si odskočili z turnaja v Ružomberku. Všetci hráči zažívali muky počas tvrdej letnej prípravy a tak na techniky stredovekého mučenia boli dobre pripravení.

[singlepic id=46430 w=320 h=240 float=left]Príprava na florbalovú sezónu 2013/2014 prebiehala na pravidelných tréningoch v Piešťanoch, počas ktorých sa hráči venovali aj mládeži. Cieľom vedenia družstva FBC Páv je totiž vytvoriť kvalitné domáce zázemie, z ktorého bude čerpať v budúcnosti.

Reklama

K príprave patril aj turnaj v Ružomberku, z ktorého si florbalisti odskočili na Likavský hrad. Pokúsili sa tam „umučiť“ svojho spoluhráča. K dispozícii mali mučenícke pomôcky ako napríklad dereš a bič, ktoré sú dostupné všetkým návštevníkom. Tento netradičný teambuilding si podľa vlastných slov perfektne užili. Bola to podľa nich netradičná príprava na náročnú sezónu, ktorá štartuje v októbri. Držia sa však hesla: „Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“. Rozpis zápasov klub čoskoro zverejní na svojom Facebooku.

[nggallery id=2464]

Reklama

(pav)

Populárne články