Connect with us

Šport

Mladí piešťanskí futbalisti na domácom turnaji víťazne

Published

on

Reklama

V nedeľu 25. augusta zorganizoval futbalový klub PFK Piešťany mládežnícky turnaj pre prípravky U11 (roč. 2003) ako záverečnú fázu letnej prípravy pred štartom ligových zápasov jesennej časti sezóny 2013/2014 kategórie U11.

Okrem domáceho tímu PFK sa turnaja zúčastnili kluby FK Lokomotíva Trnava, FA Nitra, FC Slovan Hlohovec, ŠKF Sereď a FŠRH Moravany nad Váhom. Hralo sa systémom „každý s každým“ a po pekných, často až napínavých súbojoch sa z celkového víťazstva na turnaji tešili domáci chlapci, ktorí obsadili prvé miesto pred Lokomtívou Trnava a FŠRH Moravany nad Váhom. Pod vedením nového trénera Tomáša Timka tak dosiahli prvý pekný úspech a držíme im palce do majstrovských zápasov, ktoré začínajú v nedeľu 1.9.2013 na domácom trávniku s MFK Skalica.

Reklama

Výsledky PFK Piešťany:

PFK – FC Slovan Hlohovec 1:0

Reklama

PFK – ŠKF Sereď 5:0

PFK – FK Lokomotíva Trnava 0:2

PFK – FA Nitra 2:1

PFK – FŠRH Moravany n. Váhom 3:2

Turnaja sa zúčastnili hráči: Drobný Dávid, Ferkodič Max, Hussein Simon, Kadlec Peter, Miština Ivan, Mlynár Jakub, Mojžiš Lukáš, Pisarčík Jakub, Samuhel Dávid, Stanko Matúš, Studený Martin, Sýkora Adam, Šimurda Alex, Šrámka Michal, Taraba Jakub a tréner Tomáš Timko.

[nggallery id=2465]

(pfk)

Populárne články