Connect with us

Novinky

Florbal: Pávi vo výbere mladých talentov, tréner Srnec asistentom

Published

on

Reklama

Najbližšiu nedeľu sa v Piešťanoch uskutoční Zraz západoslovenského florbalového reprezentačného výberu hráčov U13. V Diplomat aréne stretne štyridsať vybraných hráčov, ktorých čaká bohatý program. Pozvánku dostalo aj šesť piešťanských starších žiakov FBC Páv Piešťany a asistentom trénera západoslovenského výberu sa stal piešťanský kormidelník mládežníckych tímov Michal Srnec.

Matúš Pavlíček

Družstvo starších žiakov  FBC Páv Piešťany je aktuálne v lige na treťom mieste. Zložené je však prevažne z mladších žiakov, hráči s vekom starších žiakov sú len štyria. Klub pristúpil k spojeniu svojich týmov pred sezónou pre zväčšenie počtu hráčov a možnosť hrať dlhšie s kvalitnejšími súpermi, čo by malo zvýšiť kvalitu hráčov pri postupe do vyšších kategórií.

Reklama

Kvalita sa začína prejavovať už teraz, keď do Západoslovenského reprezentačného výberu U13 boli Piešťanci nominovaní po prvý raz a hneď vo veľkom počte. Pozvánku dostali brankár  Jakub Korvín a hráči Adam Kišš, Dominik Kišš, Benjamín Kollár, Matúš Pavlíček a Filip Košinár. Vrámci zrazu ich čaká testovanie aj modelový turnaj, kde budú môcť dokázať svoje kvality.

Slovenský florbalový zväz nominoval do realizačného tímu regionálneho výboru aj piešťanského  trénera Michala Srnca. Pôsobiť bude ako asistent trénera výberu mládežníckych talentov SR U13 pre región Západ. Jeho úlohou bude tiež vyhľadávanie talentov  v regióne v kategóriách Mladší a Starší žiaci.

Reklama

Adam Kišš

Filip Košinár

Jakub Korvín

Benjamín Kollár

Dominik Kišš

-th- Zdroj: FBC Páv Piešťany Foto: -th-

 

Populárne články