Connect with us

Šport

Florbal: Odvetný barážový zápas v Bratislave už zajtra

Published

on

Reklama

Florbalisti prvý barážový zápas v domácom prostredí na Gymnáziu Pierra de Coubertina prehrali 1:8, odveta ich čaká v pondelok 24. augusta o 17:00 v bratislavskej hale Elán. ŠK Lido má vytvorený solídny náskok, a aby Piešťanci vývoj otočili, musel by sa na palubovke stať malý športový zázrak. Prezident klubu FBC Páv Piešťany Matúš Kromholc v reakcii na zápas vyzdvihol podporu fanúšikov, bojovný výkon hráčov, spoluprácu s partnermi a prezradil aj niekoľko noviniek pripravovaných na budúcu florbalovú sezónu.

IMG_4751_resizeJednou z noviniek je, že na zápasy mužov počas prestávky pripravuje florbalový klub občerstvenie pre divákov v podobe nápojov. FBC Páv chce tiež zaviesť jedinečné vstupenky a na niektoré stretnutia aj informačné bulletiny so stručnými informáciami o aktuálnej pozícii v tabuľke, 5 najlepšími hráčmi v štatistike klubu a ďalšími zaujímavosťami.

Reklama

„Teší ma záujem divákov o florbal v Piešťanoch. Tribúna bola počas barážového zápasu proti ŠK Lido Bratislava plná, dokonca sa aj po celý čas skandovalo, bolo počuť bubny, rapkáče, tlieskanie a hlasné skandovanie. Chcem sa poďakovať fanúšikom a divákom za to, že merali cestu na zápas v takom daždivom počasí. Fanúšikom Havranov za zapožičanie bubna. Partnerom za to, že bez nich by sa baráž a všetky zápasy v Piešťanoch neodohrali. V neposlednom rade hráčom sa ich maximálnu snahu hrať a bojovať za Pávov proti skúsenejšiemu extraligovému tímu z Bratislavy. Veľmi si to vážim,“ vyjadril svoj názor prezident klubu FBC Páv Piešťany Matúš Kromholc.

-lt-

Reklama

Populárne články