Connect with us

Šport

Florbal: Kusenda si zahrá za juniorskú reprezentáciu

Published

on

Reklama

Útočník florbalového klubu FBC Páv Piešťany si zahrá za juniorskú reprezentáciu. Hlavný tréner Peter Koutný ho povolal na turnaj O pohár mesta Topoľčany, ktorý sa koná posledný augustový víkend.
kusenda ondrej floorbal
Turnaja v Topoľčanoch sa zúčastní slovenská mužská i juniorská reprezentácia. Juniori majú za sebou šesť jednodňových zrazov a teraz sa predstavia na dvoch turnajoch. Realizačný tím pod vedením hlavného trénera Petra Koutného si vyberal z vyše stovky hráčov a dvadsiatky brankárov.

Piešťanský útočník sa dostal do výberu, ktorý bude hrať od 28. do 30. augusta na turnaji O pohár mesta Topoľčany. V bráne nastúpia Eduard Kovaľ (ATU Košice) a Peter Pempek (FbK Michalovce). Obranu vystužia Dávid Gondek (TJ Sokol Gajary), Adam Havelka (Snipers Bratislava), Peter Kachnič (FbK Bogdau Stupava), Gabriel Koza (1. FBC Zvolen) lvan Kuka, (FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina) a Timotej Paluš (ŠK 1. FBC Trenčín).

Reklama

O góly sa budú priorite starať spolu našim Ondrejom Kusendom, Šimon Hatala (ŠK 1. FBC Trenčín), Kristián Kozák (ATU Košice), Michal Kyselica (FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina), Tomáš Marčák (SK GAMA Košice), Juraj Marton (Meteníci Likavka), Patrik Meliš (M-Šport Salming Team Trenčín), Alexander Nagy (SK Slávia SPU DFA Nitra) a Samuel Ondas (Young Arrows Spišská Nová Ves).

Ďalší vybraní adepti sa v reprezentačnom drese zúčastnia prestížneho juniorského turnaja G2 Cup, ktorý sa koná od 2. septembra do 4. septembra 2015 v Prahe.

Reklama

-th- Zdroj: slovakfloorball.sk Foto: -lt-

Populárne články