Connect with us

Novinky

Duatlon: Ondrej Kubo majstrom Slovenska

Published

on

Reklama

Piešťanec Ondrej Kubo hájaci farby 3NITY Triathlon teamu Bartislava sa stal v nedeľu 9. apríla v Košiciach majstrom Slovneska v krátkom duatlone, ktorý sa konal v rámci Cassovia duatlonu. Desať km behu, 40 km na bicykli a opäť päť kilometrov behu zvládol za necelé dve hodiny a jedenásť minút. Druhý Peter Štilla z TRIAN ŠK UMB Banská Bystrica zaostal za víťazom 7 minút. Tretí skončil Jakub Mészáros z ŠK ATÓM Levice,

Po prvom behu bol Ondrej Kubo na druhom mieste o 2 sekundy za P. Štillom. Na bicykli sa však všetkým svojim súperom postupne vzďaloval  a vypracoval si vyše osem minútový náskok. Posledných 5 km behu si už mohol užívať a tešiť sa z majstrovského titulu v krátkom duatlone.

Reklama

V šprint duatlone sa Košiciach darilo pretekárom z piešťanského týmu ŠPBR. Na trati 5 km beh, 20 km cyklistika a 2,5 km beh v kategórii muži-open vyhral Tadeáš Drahovský. Kategóriu junioriek ovládla jeho sestra Lýdia Drahovská. Uspela taktiež mama piešťanských pretekárov Katarína Drahovská, ktorá vyhrala kategóriu ženy-open.

-th- Foto: FB Ondrej Kubo

Reklama

Populárne články