Connect with us

Šport

Dozvedeli sa kde sú zdroje a kde sa dá ušetriť podľa zákona o športe

Published

on

Reklama

Asociácia športových klubov Piešťany spolu s Učenou právnickou spoločnosťou zorganizovala v utorok 4. júna v priestoroch novootvoreného administratívneho centra Floreár Ideapark odborný seminár. Nosnou témou bol zákon o športe.

Reklama

Stretnutie bolo súčasťou projektu Učenej právnickej spoločnosti „Séria seminárov 2019″ so zameraním najmä na odborníkov zo športových klubov. Nosnou témou bol Zákon o športe s výstižným názvom “Zákon o športe – zmluvné vzťahy, dane, odvody a špecifiká účtovníctva v športe alebo Financovanie klubového športu na Slovensku – kde sú zdroje, kde sa dá ušetriť a ako na to?“.

Odborníci z oblasti práva, účtovníctva a odvodov svojou prezentáciou oslovili viac ako 90 účastníkov a to nielen s novými poznatkami v zmluvných vzťahoch. Zákon je zložitý z rôznych aspektov ako sú daňové dopady a odvodové povinnosti so zameraním na to, kde sa dajú získať a kde ušetriť (legálne) peniaze pre šport. Ak ste nestihli seminár, pozrite si videozáznam, ktorý nájdete na Youtube kanáli AŠK PN.

Reklama

TS Foto: Juraj Mráz

Populárne články