Connect with us

Novinky

Diskgolf: Majstrovstvá Slovenska Juniorov a Masters 40+ ovládli Malženičania

Published

on

Reklama

Koncom septembra sa v Malženiciach uskutočnil diskgolfový turnaj, ktorý bol zároveň majstrovstvami Slovenska v kategórii juniorov a prvou časťou dvojdňových majstrovstiev Slovenska v kategórii Master 40+. Hráči v tejto kategórii pokračovali druhou časťou o deň neskôr v Hlohovci.

Klubu DG Club Malženice sa darilo v oboch zápoleniach.  V sobotu 23. septembra im celodenný dážď radosť nepokazil, naopak priniesol ovládnutie kompletných stupňov víťazov v kategórii starších juniorov i junioriek. 

Reklama

Titul majstra republiky v starších junioroch vybojoval Marko Čačala, druhý skončil Dominik Silný a na treťom mieste bol Tomáš Maruna.  Kategóriu starších junioriek vyhrala Viktória Kiselová, druhá bola Natália Nádaská a na treťom mieste skončila Lucia Čapkovičová.

Malženičanky bodovali aj v ženskej kategórii, keď za víťaznou Soňou Švecovou skončila Michaela Marunová a Veronika Hercegová z DGC Malženice.

Reklama

Kategóriu Open ovládol Michal Kúdela, druhý skončil Jozef Čierny a na treťom mieste bol Štefan Pócoš.

Turnaj kategórie Masters 40+ sa hral dva dni. Prvý deň v Malženiciach a druhý v zámockom parku v Hlohovci.  Novým majstrom na rok 2017 sa stal hráč DGC Malženice Adrián Čačala. Druhé miesto obsadil Roman Miezga z Trnavy a o tretie miesto bojovali Miloš Silný s Jarom Čačalom, keď mali rovnaký sučet bodov. Nakoniec rozhodlo CTP na 10. jamke v prospech Miloša Silného.

-red- Foto: https://www.facebook.com/Discgolf-Malženice-1497659367196400

Populárne články