Connect with us

Novinky

Brožúru o športových kluboch daroval mestu a zverejnil aj na webe

Published

on

Reklama

Aktivista, športovec a prezident florbalového klubu FBC Páv Piešťany, a tiež poslanec domáceho Mestského zastupiteľstva Matúš Kromholc (nezávislý – Klub Spoločne pre Piešťany), ktorý sa pracovne venuje  najmä športovému marketingu sa pri svojej nedávnej aktivite rozhodol skĺbiť vedomosti i koníčka a vypracoval Zoznam športových klubov v našom meste. Svoju prácu odovzdal aj Mestu Piešťany ako dar a zverejnil ju i pre záujemcov na internete. Brožúrka má slúžiť najmä pre potenciálnych sponzorov, ktorí by mali záujem podporiť športové kluby v meste a potrebujú sa zorientovať.  

Reklama

M. Kromholc – prvý v bielom drese

„Na oslovovanie partnerov sa dnes využívajú často práve dizajnové brožúry tak, aby oslovili a udržali čitateľa. Chcel som tomu dať  vyššiu formu a spracoval som zoznam športových klubov v meste,“ vysvetľuje Matúš Kromholc. Brožúra je podľa neho určená pre našich obyvateľov, rodiny, potenciálnych partnerov, školy, ale i pre mesto.

Reklama

„Zašiel som na mestský úrad, kde mi poskytli zoznam športových klubov registrovaných na meste. Keďže dostávam informácie o nových kluboch, vznikajúcich v Piešťanoch, pričom niekoľkým som pomáhal sa rozbehnúť alebo s administratívnymi prepleteniami, ktoré treba povinne absolvovať pri vzniku občianskeho združenia, resp. športového klubu, mám určite čerstvejšie informácie. Tie som, samozrejme, do zoznamu doplnil, vytlačil a odovzdal mestu vo dvoch kópiách,“ uvádza a pokračuje: „Viem ale, že v Piešťanoch máme omnoho viac športových subjektov. Budem preto i naďalej pátrať po športovcoch a kluboch tak, aby sme mali ucelený zoznam. Teší ma, zároveň, koľko športového vyžitia v meste máme.“

FullSizeRender (7)Zatiaľ dal vytlačiť osem kusov brožúry, ktoré odovzdal potenciálnym partnerom, mestu a  jednu kópiu si nechal pre seba. Brožúru zverejnil aj na internete tu.

V súčasnosti obsahuje 66 športových organizácií, klubov a zoskupení, zoradených podľa abecedy. Slovenský znak pri názve znamená, že klub má vo svojom kádri aspoň jedného reprezentanta v rámci SR.Na zadnej stránke sú uvedení aj jednotliví úspešní slovenskí športovci, pochádzajúci z Piešťan. Po registrácii na stránke je možné si materiál stiahnuť aj ako súbor PDF. „Zoznam budem postupne upravovať, aby sa tam dostali skutočne úplne všetky kluby a športovci. Verím, že poslúži dobrej veci a budem ho aktualizovať,“ odkazuje športový aktivista všetkým, ktorých táto problematika zaujíma. V prípade, že ste svoj klub v brožúre nenašli, môžete mu poslať informácie aj prostredníctvom kontaktného formuláru na našej stránke PNky.sk.

FullSizeRender-ad-, ilustr. foto: č. 1 L. Truňa, M. Kromholc

Populárne články