Koktail
Zuckmann Villa aj na televíznych obrazovkách
Zuckmann Villa teší svojou noblesou i kvalitou nielen obyvateľov a návštevníkov Piešťan, ale zaujala aj dramaturgov relácie Slovensko v obrazoch. Reportáž o miestnom penzióne odvysielala slovenská televízia v nedeľu 31. januára. Okrem histórie sa v ňom diváci dozvedeli viac o podniku a tiež gurmánskych špecialitách podávaných nielen počas prebiehajúceho Zimného festivalu jedla. Zuckmann Villa sa do festivalu prebiehajúceho od 14. januára do 17. februára zapojila ako jedna zo 43 reštaurácií.
Pokrmy pripravuje šéfkuchár Tomáš Repáš, ktorý v relácii prezradil viac o predjedle rillette, pripravenom tentokrát z kačacieho mäsa a lahodnom bôčiku, pečenom vcelku. Pomyselnou čerešničkou na torte boli Dobošove rezy ako dezert. Po ňom by mal nasledovať kvalitný digestív a svoje výberové rumy zo súkromnej zbierky, pochádzajúce napríklad z Kuby, Filipín, Trinidadu a Tobaga alebo Indie, ponúka zákazníkom majiteľ Milan Bališ.
Zimný festival jedla sa koná vo vybratých TOP reštauráciách z gastronomického sprievodcu Gurmán na Slovensku. Návštevníkom ponúkne zážitok a blažený pocit z lahodného jedla, atmosféry reštaurácie a profesionality celého personálu. Štvrtý ročník tejto výnimočnej gastronomickej udalosti umožní každému, kto má záujem o kvalitnú gastronómiu, navštíviť tie najlepšie a veľakrát cenovo nedostupné reštaurácie Slovenskej republiky, a to za naozaj symbolické ceny.
-lt/Zdroj: RTV, Zimný festival jedla/Foto: archív-
-
Aktuality4 týždne ago
Piešťanského farára Popelku prekladajú. Vyše tisíc ľudí vyjadrilo nesúhlas podpisom
-
Aktuality3 týždne ago
Video: Na Lodenici včera horelo. Obľúbená rekreačná lokalita dostala ďalší šrám
-
Aktuality2 týždne ago
Kedy začnú stavať McDonald´s? Problémy so stavebným povolením
-
Aktuality2 dni ago
Zimný štadión po rekonštrukcii chladenia slávnostne otvorili. Ozýval sa piskot