Connect with us

Šport

BMXky sa preháňali na Adame Trajane

Published

on

Reklama

Na sídlisku Adam Trajan sa včera preháňali jazdci na bicykloch BMX na 12. ročníku podujatia s názvom Bikros racing Piešťany. Účasť zo strany pretekárov bola síce menšia ako po minulé roky, ale dráhu a príjemné počasie si poriadne užili. Na organizácii súťaže sa podieľali Služby mesta Piešťany, Mestská polícia, Základná škola E. F. Scherrera, sponzorom bol Team Bike a finančnú prémiu 300 eur pre víťaza venoval klub Bikros Maniak Piešťany.

IMG_1299_resize

Reklama

 

„Tento ročník podujatia Bikros racing hodnotím ako veľmi vydarený, počasie nám vyšlo naozaj skvelé i keď účasť bola nižšia. Prišiel nám sem český pretekár, ktorý sa pripravuje na olympiádu Ján Švub a ukázal ako tento šport má vyzerať na špičkovej úrovni. Zúčastnil sa takisto Sebastián Sulka, ktorý je odchovancom Piešťan, teraz už jazdí európsky pohár,“ prezradil organizátor klubu Bikros Maniak Piešťany Andrej Cimbalík.

Reklama

IMG_1506_resize

Areál BMX parčíku začal vznikať v roku 2004 po tom, čo sa pripravovala výsadba stromov. Existujúci projekt parku bol schválený zastupiteľstvom ešte v roku 1997, ale dlho zostal nevyužitý a až po jeho objavení začali priestor postupne upravovať verejno- prospešní pracovníci a členovia klubu Bikros Maniak Piešťany.

Výsledky:
Kategória 6 – 9 rokov

IMG_1421_resize1.Richard Sulka
2.Mário Stanček
3. Jakub Hlaváč

Kategória 9 – 12 rokov

IMG_1436_resize1. Dominika Briganová
2. Daniel Valo
3. Kristián Švorc
4. Jakub Cíbik

Kategória 15 – 18 rokov

IMG_1452_resize1. Rastislav Podolan
2. Samuel Junas
3. Filip Brigan
4. Sebastián Masarovič
5. Dávid Vavrinec

Kategória 18+

IMG_1492_resize1. Ján Švub
2. Sebastián Sulka
3. Adam Rehák
4. Matúš Valo

-lt-

Populárne články