Connect with us

Šport

Basketbal: Piešťanské Čajky finišujú s prípravou na extraligu

Published

on

Reklama

Po minulotýždňovom domácom turnaji cestujú tento víkend piešťanské basketbalistky na turnaj do Hradca Králové, ktorý organizujú Hradecké Lvice. Zúčastní sa ho šesť tímov z Českej republiky, Slovenska a Poľska. Pre zverenkyne trénera Martina Pospíšila je to posledný prípravný turnaj pred ostrým štartom extraligy.

Reklama

„Opäť sa stretneme s kvalitnými družstvami, či je to KK ROW Rybnik z Poľska, v minulej sezóne šieste družstvo poľskej najvyššej súťaže alebo VŠ Praha, účastník Euro Cupu. Pre naše mladé družstvo to bude určite veľká škola a veríme, že získame veľa skúseností z ťažkých zápasov,“ konštatoval Miloš Drgoň starajúci sa o chod piešťanského  družstva.

Piešťanské Čajky sa stretnú s poľským Rybnikom v piatok 14. septembra o 18:00 h a druhý zápas v skupine odohrajú proti VŠ Praha v sobotu o 16:30 h. V nedeľu ich potom podľa dosiahnutých výsledkov čaká zápas o celkové umiestnenie proti niekomu z trojice Sokol Hradec Králové, Valosun Brno, či BK Strakonice.

Reklama

Informácie o dianí v klube môžete získať na novovytvorenej www stránke www.piestanskecajky.sk. Fanúšikovia tu môžu taktiež nechať odkazy a pripomienky. Cez stránky v spolupráci  s www.infonettv.sk budú taktiež zabezpečené priame prenosy z každého domáceho extraligového zápasu.

REKLAMA

Autor: db Ilustračné foto: Martin Palkovič

Populárne články