Connect with us

Šport

Basketbal: Čajky začínajú semifinále proti Ružomberku už v sobotu

Published

on

Reklama

Na domácej palubovke v telocvični Gymnázia Pierra de Coubertina, aj na horúcej pôde v Ružomberku budú potrebovať podporu svojich fanúšikov. Tí patria podľa mnohých k najlepším v slovenskej extralige. Prvý domáci semifinálový zápas proti MBK Ružomberok odohrajú Piešťanské čajky v sobotu 22. marca. Začiatok je o 18.00 h.

cajky - rk smf

Reklama

 

REKLAMA

Reklama

Banner_skriabanie

O štyri dni neskôr, v stredu 26. marca budú naše basketbalistky potrebovať podporu svojich fanúšikov v Ružomberku. Aj preto zorganizovalo vedenie klubu autobusový výjazd, ktorého sa môže zúčastniť každý. Podmienkou sú aktívne ruky, nohy a hlasivky. Inak je výjazd bezplatný, ale miesto  autobuse si treba rezervovať na martycka9@gmail.com. Odchod je v stredu o 15.00 h z autobusovej stanice, vstupné na zápas v Ružomberku stojí 1 euro.

Tretí zápas semifinálovej série je naplánovaný na 29. marca v Piešťanoch. Prípadný štvrtý zápas sa bude hrať 2. apríla v Ružomberku a piaty 5. apríla v Piešťanoch.

Čajky sú nominované medzi najlepších športovcov mesta Piešťany za rok 2013, avšak väčšina z nich sa odovzdávania cien nebude môcť zúčastniť, pretože 28. marca sa budú pripravovať na zápas. Na slávnostné odovzdávanie cien teda prídu iba tie basketbalistky, ktoré nehrajú kvôli zraneniam. Podobne na tom budú aj piešťanskí hokejisti, pretože v čase odovzdávania cien ich čaká semifinálový súboj s Košicami.

1240157_823784630968709_1763509629_n[1](red)

 

Populárne články