Connect with us

Šport

Akvatlon na Lodenici aj pre širokú verejnosť, deti, či začiatočníkov

Vo štvrtok 1. septembra na štátny sviatok sa uskutoční na Lodenici ďalší ročník Piešťanského Akvatlonu. Okrem možnosti účasti širokej verejnosti – od malých detí, cez žiakov a mladistvých až po dospelých v Open kategórii, pôjde o ďalšie kolo Slovenského pohára v Akvatlone. Čo sa týka trate, najskôr sa bude behať 3 km po vale, potom 1 km plávať vo vodnej nádrži Sĺňava a nasleduje opäť beh na 3 km.

Published

on

Reklama

 

Kategória OPEN – pre širokú verejnosť pre ženy a pre mužov na skrátenú vzdialenosť – plávanie 500 m a beh 1 km, je určená pre všetkých, ktorí vedia trochu plávať a behať a chcú si zasúťažiť alebo si takúto kombináciu vyskúšať.

Reklama

Samozrejme, kto chce, môže si strihnúť dlhšiu trať sám. Nemusí byť vôbec registrovaný v triatlonovej únii. Akvatlon si môžu prísť vyskúšať aj detičky na trase – 25 / 50 metrov plávanie a 200 / 500 m beh – podľa ročníkov ale aj štafety – plavec a bežec.

Štart hlavnej kategórie pretekov na vzdialenosť 3 km – 1 km – 3 km je plánovaný na 12.30 hod a pol hodinu po nich odštartuje kategória Open Muži / Ženy – 500 m / 1 km. Detičky štartujú od 10.00 h ráno. Je pre nich pripravená sladká odmena a medaile, ale aj skákací hrad!

Reklama

Súčasťou štartovného bude čip, krásna pamätná medaila, občerstvovačka počas pretekov a občerstvenie po pretekoch. Vyžrebovaný pretekár/ka dostane hodnotné športové hodinky značky Polar. Pretekári v jednotlivých kategóriách získajú pekné vecné ceny.
TS

Populárne články