Connect with us

Kultúra

Záver fašiangov môžete osláviť Najtanečnejším bálom v Kursalone

Published

on

Reklama

Na televízne osobnosti z programu Let´s dance stavili pri príprave plesu v závere fašiangov, v sobotu 18. februára, organizátori II. plesu Kursalonu s podtitulom Najtanečnejší bál na Slovensku.

[singlepic id=24995 w=320 h=240 float=left]Okrem spoluorganizátora akcie – majstra Slovenska a sveta v spoločenských tancoch Erika Ňarjaša, ktorý v Kursalone vedie svoje kurzy tanca a je tu už ako doma – bude hosťom po prvý raz v Piešťanoch spievať krásna Karolína Majerníková. Speváčka a tanečníčka sa zúčastnila československej SuperStar a po boku herca Sašu Rašilova hviezdila v českej relácii Stardance.

Reklama

Program Najtanečnejšieho bálu bude teda najmä plný tanca – profesionálni tanečníci predvedú Show Let´s dance, Mini školu tanca a tiež Ladies Dance Show. Nebude chýbať ani DJ, ktorý namixuje hity i na želanie, tombola a polnočné prekvapenie. Kursalon, ktorý mimochodom o dva roky oslávi 120 –te výročie, je vychýrený nielen originálnym prostredím historickej sály, ale tiež chutnou kuchyňou a pre návštevníkov chystá celonočný teplý a studený bufet. Chuťové kanáliky návštevníkov tak dostanú zabrať napríklad pri glazovaných kačacích [singlepic id=24996 w=320 h=240 float=left]prsíčkach, hovädzom na spôsob diviny, kuracích galantínach, anglickom rozbífe alebo i oku lahodiacich šunkovo-syrových variáciách.

Ak teda máte chuť predviesť svoje tanečné umenie či sa aspoň nechať inšpirovať a dobre sa zabaviť v kultivovanom prostredí so skvelou kuchyňou, ste na II. Plese Kursalonu vítaní!

Reklama

Vstupenka stojí 49 eur – v cene je prípitok, fľaška minerálky a bohaté celonočné bufety. V predaji sú v Kursalone denne od 10,00 do 21,00 h. Viac informácií aj na prevadzka@kursalon.sk alebo na tel. č. 033/7757351 alebo 0908 708 320.

Text: Adriana Drahovská, Kursalon Foto: Kursalon/facebook.com

Populárne články