Connect with us

Kultúra

V novej Štepkovej hre Celebrity aj štyria Piešťanci

Published

on

Reklama

Už v poradí dvanástu hru Divadla Hlavina z Radošiny budú mať možnosť vidieť diváci v Dome umenia a to 24. februára 2012.

[singlepic id=14537 w=320 h=240 float=left]Doteraz nikdy neuvedená hra Stanislava Štepku Celebrity, s podtitulom „správa o tom, čo je u nás možné“  mala premiéru v decembri minulého roka na domovskom javisku Hlaviny v Radošine. Divadelníkov tešia mimoriadne pozitívne ohlasy, s akými sa po doterajších reprízach hra stretla.

Reklama

Zdá sa, že pokus o prenos televízneho vysielania do javiskovej podoby, ale aj ukážka zákulisia výrobne súčasných celebrít sa tomuto stále populárnejšiemu súboru aj vďaka spolupráci s takými osobnosťami slovenského [singlepic id=14544 w=320 h=240 float=right]divadelníctva ako sú scénograf Peter Čanecký, hudobník Juraj Haško, choreografka Šárka Ondrišová a najmä autor a režisér hry Stanislav Štepka naozaj podaril.

O kvalite Hlaviny svedčí aj to, že jej dlhoročný člen Martin Škoda je zároveň hercom profesionálneho súboru Radošinského naivného divadla. Okrem neho v súbore pôsobia talentovaní herci a technici nielen z Radošiny, ale aj jej širokého okolia, pričom najpočetnejšie zastúpenie majú piešťanci – konkrétne Michaela Urbánková, Martin Mihalik, Patrícia Drobná a Lukáš Chovanec.

Reklama

[nggallery id=790]

-inf- foto: Lukáš Chovanec

Populárne články