Connect with us

Kultúra

Z Indie cestovali 6 mesiacov. Aké množstvo problémov museli prekonať, sa dozviete v utorok

Videá, slideshow a rozprávanie s banskobystrickým cestovateľom Marekom Slobodníkom o veľkej ceste domov z ďalekej Indie na štyroch dieslových motocykloch Royal Enfield zažijete v Piešťanskom pivovare ŽiWELL v utorok 14. novembra.

Published

on

Reklama

 

„Začalo sa to v roku 2018, keď sme v Indii prvýkrát v živote na vlastné oči uvideli Royal Enfield Diesel. Bola to nádherná mašina a odvtedy nám vŕtalo v hlave, dá sa na takejto dieslovej motorke cestovať? Prešlo päť rokov a rozhodli sme sa to vyskúšať. Cesta ale vôbec nebola tak jednoduchá, ako sme si predstavovali,“ približuje Marek Slobodník.

Reklama

Príďte si vypočuť rozprávanie o tom, ako sa členovia expedície predierali naprieč celou Indiou k Pakistanskej hranici, cez ktorú ich nechceli pustiť ďalej.  „Dozviete sa tiež ako sme stopovali kamióny v Pakistane a spoznávali pohodový Irán. Povieme vám, prečo sme pokračovali ďalej cez Arabský polostrov a prečo sme si museli kúpiť Ford Mustang. Napokon sa prevezieme cez divoký Irak, ale to najnebezpečnejšie zažijeme v Turecku, keď o jednu motorku prídeme pri nehode…“ naznačuje dramatické rozprávanie cestovateľ.

Štyria cestovatelia strávili pri tejto expedícii na cestách 6 mesiacov a prešli 20-tisíc kilometrov, keď ich čakalo nekonečne veľa problémov. Viac info na Indodiesel na ceste s Marekom Slobodníkom.

Reklama

PR

Populárne články