Connect with us

Kultúra

Vondráčková excelovala na jubilejnom koncerte Helena 65

Published

on

Reklama

Helena Vondráčková prinútila publikum Domu umenia tancovať. Hoci veľkú sálu nevypredala ako pred niekoľkými dňami Richard Müller, od svojich verných fanúškov si vyslúžila neutíchajúci potlesk.

[singlepic id=30910 w=320 h=240 float=left]Už jej nástup na pódium bol plný energie. V prvej polovici vystúpenia striedala osvedčené hity so svojou novou tvorbou a každá skladbu v krátkosti predstavila. Predviedla sa aj ako skvelá perkusionistka. Na pódiu privítala špeciálneho hosťa Davida Deyla: „Hrá na niekoľko nástrojov, sám si píše krásne pesničky, je vysoký, blonďák a má modré oči.“ Mladý spevák sa v Piešťanoch premiérovo predstavil s vlastnými skladbami a pridal aj duet s hlavnou hviezdou večera.

Reklama

Helena Vondráčková spolu s kapelou je v súčasnosti na veľkom turné po Slovensku. Podľa je vlastných slov majú u nás veľký úspech: „Dúfam, že aj piešťanské publikum bude dnes spokojné,“ povedala na úvod svojho vystúpenia. S každou jej skladbou bola v hľadisku lepšia nálada, ktorá vďaka dobre dramaturgii gradovala, až nakoniec diváci spievali spolu so speváčkou.

REKLAMA

Reklama

[nggallery id=1707]

(mp)

Populárne články