Connect with us

Kultúra

Topfest zatiaľ nezrušili, čakajú na vyjadrenie úradov

Published

on

Reklama


Podľa organizátorov festivalu je veľmi pravdepodobné, že Topfest sa tento rok neuskutoční. Čakajú na oficiálne stanovisko úradov a fanúšikom ďakujú za podporu.

Headlinerom 17. ročníka festivalu Topfest má byť kanadská rocková kapela SUM 41, usporiadatelia tiež ohlásili vystúpenia slovenských legiend – na Zelenej vode mali tento rok zahrať Tublantaka, Vašo Patejdl, Hex aj IMT Smile. Zatiaľ nie je isté, či sa plánované koncerty uskutočnia.

Reklama

„Momentálne je situácia zložitá ako pre nás samotných organizátorov, tak i pre hudobníkov a ďalších pracovníkov z tejto oblasti. Pracujeme s rôznymi možnými scenármi, avšak konečné stanovisko vám zatiaľ ešte nevieme poskytnúť, pretože čakáme na oficiálne vyjadrenie Vlády Slovenskej republiky a Úradu verejného zdravotníctva SR. Navyše, dotýka sa nás aj vývoj situácie v ďalších štátoch a otvorenie hraníc, keďže množstvo interpretov na našom festivale je zo zahraničia a ich účasť je tak otázna,“ oznámili organizátori Topfestu.

V prípravách 17. ročníka pokračujú, aj keď je podľa nich veľmi pravdepodobné, že sa koncom júna neuskutoční. „Majte prosím ešte chvíľu strpenia a dajte nám priestor a čas, kým sa v dohľadnej dobe nevrátime s ďalšími, zrejme konečnými, informáciami,“ odkázali fanúšikom, ktorým zároveň poďakovali za podporu a prisľúbili, že ďalší Topfest bude nezabudnuteľný.

Reklama

-mp-

Populárne články