Connect with us

Kultúra

Topfest Tour vyvrcholí v Piešťanoch

Published

on

Reklama

Organizátori najväčšieho rockového open air festivalu na Slovensku sa rozhodli vycestovať za svojimi fanúšikmi a priviezť im nádielku kvalitnej rockovej hudby priamo do ich mesta! Už dnes budú zabávať v Obchodnom centre Európa Shopping Center vo Zvolene. Topfest Tour vyvrcholí 26. mája v piešťanskom Auparku.

Topfest Tour OC

Reklama

Pre všetkých sú pripravené dve hodiny plné zábavy, bláznivých súťaží a hlavne kvalitnej hudby v podaní Zuzky Smatanovej a Zoči Voči. Moderátorom bude Michal Malicher.

“Pred prvým koncertom v rámci akéhokoľvek turné, ktoré organizujeme je vždy trošku stres a nebude tomu inak ani dnes, ale tešíme sa. Ako pikošku prezradím, že aj Zuzka aj Zoči Voči majú vo svojom Tofpest Tour repertoári pieseň s názvom Čerešne. Pozývame všetkých priaznivcov kvalitnej hudby, príďte sa s nami zabaviť,“ povedala Sylvia Žovincová z Topfest tímu.

Reklama

Sme veľmi radi, že sa môžeme zúčastniť projektu akým je Topfest Tour a ukázať svoju hudbu aj ľuďom, ktorí by na našu tvorbu inak nenarazili. Rovnako máme radosť, že môžme aj takto podporiť najväčší a najlepší festival na Slovensku – Topfest, na ktorom hrať bola pre nás vždy česť a predstavíme sa na ňom aj tento rok. (Zuzka Smatanová je našej kapele veľmi sympatická a snáď bude za každú srandu ako aj my a nebude jej vadiť náš ostrovtip “ dodal s úsmevom Janko z kapely Zoči Voči.

Topfest Tour vyvrcholí 26. mája o 17.00 h v piešťanskom Auparku. Festival Topfest začína 26. júna na letisku.

Text: Tlačová správa agentúry Duna

Populárne články