Connect with us

Kultúra

Teskohippies sľubujú aj veselý pop song

Published

on

Reklama

Vrbovsko-piešťanská kapela Teskohippies má za sebou premiéru nového singla You`re Not So Dead. V relácii D2 ju 20. novembra odvysielalo Rádio_FM.

[singlepic id=22277 w=320 h=240 float=left]Onedlho sa kapela chystá zverejniť aj nové EP s názvom Looks On Fire. Pokrstia ho 10. decembra v klube Cotton, kde odohrajú koncert spolu s českou formáciou Dead Popes Company.

Reklama

„Od albumu Trying To Make U Stay sa EP Looks On Fire líši zvukom. Zvolili sme čistejší a priezračnejší zvuk a aj keď je iný, aj na nových songoch je to stále Teskohippies. Veľká zmena je možno aj to, že jednou z noviniek je úplne veselý pop song,“ povedal spevák a gitarista Renát Khallo.

Na EP budú podľa jeho slov dve staršie skladby, jedna z nich sa volá Vianočná, je v slovenčine a Teskohippies ju hrávajú na každom koncerte. „Druhou je Neon Flow. Je to pomalšia skladba, ktorej sme upravili aranžmán a spravili z nej v podstate nový song. Veľa ľudí ju nepozná, pretože sme ju na koncertoch nahrávali. Ostatné dve skladby sú úplné novinky,“ vysvetlil Renát.

Reklama

Na turné sa zatiaľ kapela nechystá, ale na zopár koncertoch určite zahrá. Okrem piešťanského sú naplánované aj vystúpenia v Rumunsku. Deň po krste zavesia nové EP na internet. Nový singel už rotuje v étery Rádia_FM a vypočuť si ho môžete aj tu:

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=w3nv7H-r2Tc[/youtube]

Text: Martin Palkovič Foto: Veronika Otepková

Populárne články