Connect with us

Kultúra

Rozlúčka s letom a najvýraznejšia speváčka jazzovej scény

Published

on

Reklama

Hudobné leto na terase Kursalonu pomaly končí. To, či sa budú najbližšie koncerty konať vo vnútri alebo vonku záleží od počasia. Predpoveď na najbližšie dni je však optimistická. 

[singlepic id=16920 w=320 h=240 float=right]Meteorológovia hlásia na sviatok Výročia SNP – v stredu 29. augusta priaznivé počasie, a tak vám nič nebráni, aby ste sa štýlovo rozlúčili s letom na Summer Music Dance Party od 19,00 h na terase Kursalonu. Výber z najväčších letných hitov namixuje Dj Shuro.

Reklama

Vo štvrtok 30.8. od 20,00 h dobrú náladu prinesú ako obvykle známi rockeri z kapely iX – OLDIES, ktorí zahrajú podľa aktuálnej situácie vonku alebo v Art Jazz Gallery.

Džezoví fajnšmekri ocenia vystúpenie asi najvýraznejšej džezovo-soulovej speváčky slovenskej scény: Hanka Gregušová Band vystúpi v Art Jazz Gallery v piatok 31. augusta o 20,00 h. Vstupné: 2 €. Rezervácia SMS na číslo 0908 708 320 alebo v Kursalone.

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=F7qPTQIyhfk[/youtube]

Pre priaznivcov tanečných večerov sme opäť na nedeľu 2. septembra pozvali Trio EMI, ktoré zahrá od 19,00 h, v prípade, že nám to začínajúca jeseň dovolí.

Deviaty mesiac roka bude v Kursalone farebný – v ponuke nájdete spievaný džez, old time aranžmány, Whiskyho cestovateľské kino z Laosu a Thajska, PrakFoto i ďalšie výstavy, a samozrejme, pravidelné Jam Session a večery so živou produkciou z domácej piešťanskej hudobnej dielne….

Pozývame Vás!

Adriana Drahovská, Kursalon s.r.o., International jazz Piešťany, n.o.

Populárne články