Connect with us

Kultúra

Pred hlavnou scénou na Lodenici bude stan pre 5-tisíc ľudí

Published

on

Reklama

Už o pár dní sa otvoria brány 14. ročníka festivalu Lodenica. Organizátori sa pripravili na možnosť daždivého počasia aj silného slnka. Veľkokapacitný stan pre 5-tisíc ľudí zastreší časť hlavnej Lodenica scény.

[singlepic id=18702 w=520 h=350 float=center]

Reklama

Na stránke www.lodenica.sk v sekcii doprava a ubytovanie nájdu návštevníci informácie potrebné pre orientáciu pri príchode na festival. Tento rok ich tam čakajú až tri stanové tábory a veľké parkovisko pre autá, motorky aj bicykle. Pripravený je mobilný bankomat, počítače s prístupom na internet a ďalšie vylepšenia. Samozrejmosťou je kyvadlová doprava, ktorá bude na Lodenicu premávať zo stanice.

Na návštevníkov čaká hudba na troch scénach, ale aj bohatý sprievodný program kráľovského mestečka Lodenica. Pre športovcov majú usporiadatelia pripravené počas piatku a soboty turnaj vo volejbale, vodnom futbale a preteky dračích lodí na jazere Sĺňava. Víťazné družstvá budú odmenené tričkami Lodenica.

Reklama

REKLAMA
Camping Pullman - neseďte doma, príďte k nám

Berto Beták a jeho priatelia z farmy Humanita predstavia svoj westernový program a šarmantné kovbojky z tanečnej skupiny Maryland každého naučia country tance. To všetko počas programu Lodenička scény v piatok a sobotu. Nebudú chýbať ani atrakcie pre najmenších: nafukovadlá, trampolíny, stolný hokej a futbal, maľovanie na tvár a zapletanie vrkočov. V kráľovskom stane Lodenica budú tvorivé dielne. Ráno sa bude cvičiť joga a budete mať možnosť užiť si masáž.

Atmosféru vylešpší aj výstava fotogrfií, premietanie filmov o prírode, prezentácia združenia Vlk a informácie o biotope jazera Sĺava.

Text: ts Foto: mp

 

Populárne články