Connect with us

Kultúra

Rock’n’roll sa vrátil do Piešťan

Published

on

Reklama

Trojkoncert kapiel The Bright Eye, Funny Faces a Talkshow prilákal 27. mája do klubu Cotton množstvo fanúšikov gitarovej hudby. Skončila sa tak séria živých koncertov, ktoré sa v zvukovo izolovanom atómovom kryte tešia veľkej obľube. Organizátori však sľúbili, že po letných prázdninách rozbehnú novú sezónu vo veľkom.

[singlepic id=13963 w=320 h=240 float=right]The Bright Eye z Nového Mesta nad Váhom nie sú piešťanskému publiku neznámi. Predstavili sa tu napríklad na krste prvého albumu Teskohippies. V rovnakej forme odohrali svoje čoraz lepšie znejúce hity aj tentoraz a nezabudli ani na svoj obľúbený prídavok Rock’n’roll Queen od The Subways.

Reklama

Aj vďaka tomu domácim Funny Faces perfektne pripravili publikum na poriadnu dávku súčasného britského rock’n’rollu v podaní mladej kapely. Po nahratí ich prvého EP stoja Funny Faces na pódiách veľmi často. Pre svojich skalných fanúšikov si tentoraz pripravili premiéru novej skladby a pridali vydarenú cover verziu Shout up and let me go od The Ting Tings.

[singlepic id=13969 w=320 h=240 float=left]Festivalmi aj klubovými koncertami ostrieľaní Talkshow potom nemali problém publikum poriadne rozblázniť. Songy známe z Rádia_FM a MTV roztancovali celý Cotton. Rock’n’roll v ich podaní by mohol byť našim exportným artiklom. Kým ich definitívne nezláka účinkovanie v zahraničí, budeme mať možnosť ich vidieť na festivale Grape.

Reklama

Vypočujte si Talkshow ešte raz a pozrite si fotky z koncertu:

Talkshow by TLKSHW

[nggallery id=753]

Text a foto: Martin Palkovič

Populárne články