Connect with us

Kultúra

Robo Opatovský a jeho dve piatkové tváre

Published

on

Reklama

Spevák Robo Opatovský odpremiéroval v piatok 5. augusta na svojej FB fanpage klip k letnej piesni s názvom Piatok. Spieva v nej “v piatok ma nájdeš tam kde sa zabávam“. Tento piatok podvečer neskončil v klube z nového klipu, ale pridal sa v Piešťanoch ku Grand Triu a na terase Kursalonu a zabával sa a zaspieval skladby „trocha“ iného žánru. Zneli džezové štandardy, Frank Sinatra, či napríklad i Robova pesnička z mladších čias s názvom Sen, ktorú aranžoval Matúš Jakabčic.

[singlepic id=17229 w=320 h=240 float=left]Diváci na terase Kursalonu, ktorá bola zaplnená do posledného miesta, tlieskali okrem speváka i výborným muzikantom z Grand Tria. Konkrétne mladému klaviristovi Tomášovi Gajlíkovi, jeho otcovi Jánovi Cucovi Gajlíkovi, ktorý hrá na kontrabas a bubeníkovi Jozefovi Dömemu.

Reklama

Tomáš Gajlík spolupracuje s Robom Opatovským pravidelne. Okrem toho, že je klaviristom jeho kapely, podieľal sa na produkcii a aranžmá skladby Piatok spolu s Igorom Kmeťom jr. Text skladby písal Michal Mifkovič a hudbu skladal Robo Opatovský. Účinkujú v ňom tiež český raper El Nino a  slovenský „mafián“ Peter Batthyány.

Nech sa páči nový klip Roba Opatovského, ktorý si môžete porovnať v ďalšom videu s tým, čo ponúkol v Piešťanoch. Ktorá tvár Roba Opatovského sa vám páči viac?

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=YZd3zYBQ_SA[/youtube]

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=V875RDJhEA4[/youtube]

[nggallery id=979]

Autor: th Foto: T. Hudcovič

REKLAMA

Populárne články