Connect with us

Kultúra

BeeFree prilákal 20 tisíc ľudí. Organizátori sú spokojní

Published

on

Reklama

Hudobný festival BEEFREE má za sebou svoj trinásty ročník a hudobní nadšenci sa zhodli, že premiéra v Piešťanoch sa zapíše do histórie tanečnej hudby na Slovensku.

[singlepic id=17031 w=320 h=240 float=left]Festival BEEFREE zažil svoju premiéru na Piešťanskom letisku, kam sa presťahoval po úspešných ročníkoch v Hornej Strede. Organizátori sa tak rozhodli pre neustále rastúci záujem fanúšikov. Celkovo sa zväčšila plocha areálu, k dispozícii bol vyšší počet parkovacích miest i veľkorysejšia plocha na stanovanie.

Reklama

„Sme veľmi spokojní s priebehom tohtoročného festivalu BEEFREE. Ľudia sa výborne bavili a aj počasie nám vcelku vyšlo. Od fanúšikov dostávame len tie najlepšie ohlasy,“ povedal Tomáš Marko z Kuul Fabrik. Na letisku v Piešťanoch sa počas 36 hodín bavilo viac ako 20 tisíc ľudí a [singlepic id=17023 w=320 h=240 float=right]na pódiách sa vystriedalo celkovo 150 špičkových dj-ov zo Slovenska, Českej republiky, Britských ostrovov a ďalších krajín.

Organizátor preto neskrýval spokojnosť: „Areál letiska sa osvedčil na výbornú. Môžeme preto povedať, že máme za sebou jeden z najvydarenejších ročníkov festivalu BEEFREE,“ uzavrel Tomáš Marko.

Reklama

Text: tlačová správa Foto: mp

[nggallery id=960]

REKLAMA

 

Populárne články