Connect with us

Kultúra

Pestré obdobie Vianoc v Dome umenia odštartuje Lucie Bílá

Published

on

Reklama

Otto Weiter, Kyjevský balet aj Radošinské naivné divadlo – to sú mená ďalších lákadiel decembrového programu Domu umenia.

[youtube]http://youtu.be/E_i4WwEITJE[/youtube]

Reklama

Spevácka hviezda Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje predvianočné obdobie tradičnými koncertami, z ktorých dýcha láska, kľud a kúzelná atmosféra. Už 29. novembra príde s týmto špeciálnym programom aj do piešťanského Domu umenia. Repertoár tohto koncertu je prispôsobený práve adventnému obdobiu. Okrem iných zaznejú aj piesne z multiplatinového vianočného albumu Bílé Vánoce Lucie Bílé.

Piešťanské publikum si bude môcť zaspomínať na repeťácke televízne nahrávky s Ottom Weiterom a jeho hosťami v programe Senzi Vianoce, ktorý sa uskutoční 3. decembra. Vianočná atmosféra bude sprevádzať i vystúpenie Folklórneho súboru Slnečnica. Tradične sa pred koncom kalendárneho roku predstavia žiaci piešťanských umeleckých škôl.

Reklama

Veľký záujem je už teraz aj o vystúpenie Kyjevského baletu s očarujúcim predstavením Labutie jazero. V sobotu 14. decembra uvidíme hneď dve predstavenie – o 14.00 a 18.00 h. So svojou hrou Sčista jasna zavíta do Piešťan 17. decembra Radošinské naivné divadlo.

V januári (20. 1.) nás čaká piešťanská premiéra komédie Nízkotučný život (nejem, nežijem, nemilujem), v ktorej uvidíme Zuzanu Mauréry, Petru Polnišovú, Zuzanu Šebovú, Darinu Abrahámovú a Viktora Horjána. Potom sa diváci môžu tešiť na RND a ich Jánošíka po tristo rokoch aj na špeciálny program s Felixom Slováčkom, Richardom Rikkonom a Leonou Machálkovou.

(pr)

Populárne články