Connect with us

Kultúra

Partičku budú natáčať na Tematíne

Published

on

Reklama

Rytiersky deň na zrúcanine hradu neďaleko Piešťan sľubuje dobrú zábavu pre všetky generácie. Medzi čestnými hosťami budú 5. a 6. mája aj Laco Lučenič a Roman Pomajbo.

[singlepic id=28858 w=320 h=240 float=right]„Na známosť sa týmto dáva, že tradičný výstup na hrad Tematín a teda aj 4. Rytiersky deň sa bude konať v mesiaci máji a to v jeho piaty sobotňajší deň! Ako tradične Vás čaká kopec dobrej zábavy a budú aj prekvapenia,“ hlásia organizátori výstupu na Facebooku. Príjemný jarný deň na Tematíne sa rozhodol stráviť aj štáb obľúbenej televíznej show Partička. Jej ďalšie pokračovanie sa bude na natáčať v nedeľu 6. mája. Kulisami budú hradné múry.

Reklama

V sobotu 5. mája začne program o 11.00 h prednáškou o stredovekých zbraniach spojenou s ukážkami bojového umenia. Nasledovať bude prekvapenie v podaní Laca Lučeniča, brušné tance, stredoveká hudba v podaní skupiny Vrbovské vŕby a show s bičmi. Súčasťou Rytierskeho dňa je dobová kuchyňa, ukážky remesiel, streľba z luku, či hádzanie historickou sekerou.

-inf-

Reklama

Populárne články