Connect with us

Kultúra

Kvôli zlomenine skončili Heroes na Top Dance druhí

Published

on

Reklama

V posledných sekundách náročnej choreografie si Bobeš Turčan zlomil prsty na pravej ruke. Piešťanská tanečná skupina Heroes, vlaňajší víťazi celoslovenskej súťaže v modernom tanci boli tentoraz na druhom mieste.

[singlepic id=26418 w=320 h=240 float=left]Súťaž Top Dance sa uskutočnila 27. a 28. apríla v topoľčianskom Kultúrnom dome. Medzi súťažnými kategóriami bolo zastúpené disco, scénické tance, hip-hop aj break dance. Práve v ňom patria Heroes medzi najlepších na Slovensku. V tomto ročníku však mali smolu.

Reklama

„Do tohto finále nás posunula naša choreografia, ktorá dostala veľké uznanie od divákov, tanečníkov aj od poroty. Približne v šiestej sekunde pred koncom sa nám stala menšia nehoda – pri poslednom triku som si zlomil prsty,“ povedal Bobeš Turčan z Heroes. Napriek nešťastiu sa po ošetrení Heroes zúčastnili finálového kola.

„Dobojovali sme to až do konca s hrdosťou. Po návrate z nemocnice však už sila a nádej nestačili. Víťazom sa stala Outbreak Crew Košice, ktorá tento rok namiesto nás postupuje do Dance Show. Veľká gratulácia chalanom z Outbreaku a ďakujeme za podporu a uznanie,“ uzavrel Bobeš Turčan.

Reklama

Pozrite sa ako sa Heroes predviedli na benefičnej akcii na podporu piešťanského útulku:

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=FaBI2Abr6WA[/youtube]

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič

Populárne články