Connect with us

Kultúra

Park Foto sa uskutoční napriek nepriaznivému počasiu, bude na Kolonádovom moste

Published

on

Reklama

Členovia Piešťanského fotoklubu, ktorí v sobotu 23. septembra organizujú už 12. ročník súťažnej výstavy fotografií v plenéri Park Foto sa nechcú nechať odradiť nepriaznivým počasím. Podujatie bude napriek tomu, že prší, presunuli ho totiž na Kolonádový most.

Počasie tak spôsobuje, že výstava dostane úplne iný rozmer, ale vidieť historickú pamiatku posiatu stovkami fotografií bude tiež výnimočným zážitkom. Ostatný program zostáva nezmenený. Organizátori informovali, že registrácia sa uskutoční v priestoroch reštaurácie Kursalon a potom môžu vystavujúci autori vešať svoje fotografie na siete pripravené na moste.

Reklama

Počas celého podujatia sa budete môcť zoznámiť s produktami FUJIFILM alebo vyskúšať objektívy a fotoaparáty z požičovne FOTO ZOLO. Tesne po poludní bude fotograf Martin Farkaš rozprávať zážitky a premietať svoje fotografie prírody (wildlife). Po 14:00 h prejde priamo po moste alegorický sprievod vrámci Kvetinového korza. 

Najlepšiu fotografiu vyhodnotí verejnosť pripnutím štipcov, ale hodnotiť bude i odborná porota. Ceny sa budú udeľovať i v detskej kategórii. Na záver čaká na všetkých v Kursalone pečené prasiatko.

Reklama

Program :

9:00 – 11:00 – Registrácia
12:30 – 13:00 – Martin Farkaš – wildlife foto
14:00 – 15:00 – Alegorický sprievod Victoria Régia
17:00 – Ukončenie hlasovania
17:20 – Spoločná Fotografia
18:00 – Vyhodnotenie

-inf-

Populárne články