Connect with us

Kultúra

NY look a spievané šepkané yeah, yeah McClouda

Published

on

Reklama

Existujú vraj speváci, ktorí do yeah, yeah, yeah dokážu dostať viac emócií ako iní do celej skladby. Líder skupiny Paramount Styles – Newyorčan, žijúci vo Viedni, Scott McCloud k nim patrí. Jeho „chrapľák“ si budete môcť vypočuť už čoskoro – 16. novembra v Art Jazz Gallery Kursalon.

[singlepic id=21852 w=320 h=240 float=right]Koncert pod taktovkou agentúr Shramot a Tématic začne o 19,30 h, ako predskokani vystúpia alternatívno – rockoví JOYRIDE + GUEST a potom už bude klubové pódium patriť indie rocku v podaní kapely Paramount Styles.

Reklama

PS založil gitarista a spevák Scott McCloud ako akustické pokračovanie legendárnej gitarovej skupiny Girls Against Boys, ktorá patrila v 90-tych rokoch k najdôležitejším predstaviteľom nezávislej scény. Okrem Scotta tu pôsobí aj bývalý bubeník kapely Alexis Fleisig. Na konte majú zatiaľ dva albumy, ktoré nahrávali nielen s členmi Girls Against Boys, ale napríklad i s Guns´n ´Roses, Psychedelic Furs či Television…

Ak teda máte chuť na trochu newyorského „smogu“, príďte sa ho nadýchať v predvečer sviatku nežnej revolúcie do Kursalonu. Lístok stojí 6 eur v predpredaji a 8 eur na mieste.

Reklama

PARAMOUNT STYLES live in Leuven-BELGIUM 29-1-09 part 1 from bernie van hecke on Vimeo.

Autor: TS organizátora Foto: www.paramountstyles.com

Populárne články