Connect with us

Kultúra

Na Vítanie jari a oslavu nepitia príde aj Para

Published

on

Reklama

Neuveriteľná náhoda spôsobila, že dvaja kamaráti Branislav Jobus a Ľuboslav Petruška z Chiki liki tu-a sa stali abstinentmi nezávisle od seba v ten istý deň. Siedme výročie bez alkoholu si pripomenú 31. marca od 19.00 h na tradičnom Vítaní jari a oslave nepitia v kinosále vo Vrbovom.

[singlepic id=26294 w=320 h=240 float=right]„Tento rok bude táto oslava o niečo výnimočnejšia. Okrem Chiki liki tu-a a Karpatských chrbátov, ktoré budú 31. marca vo Vrbovom krstiť svoje najnovšie CD s názvom Veget (na ktorom spieva s Branislavom aj Michael Kocáb), príde do Vrbového skupina Para, ktorá na tejto akcii v priestoroch kinosály, v ktorej Karpatské chrbáty pred 30-rokmi začínali odohrá kompletný koncert, samozrejme aj s hitom Doma dobre, kde si zaspieva aj autor textu Branislav,“ informovali organizátori na webe festivalu Vrbovské vetry.

Reklama

Svoje debutové CD potkrstí aj skupina Šramot a hudobný program sa bude striedať s pretekmi na húpacích koňoch a Formuly 0. Na všetkých priaznivcov dobrej zábavy sa teší precceda Multiaorganizácie KRIAK húpací kón.

Krst nového CD Karpatských chrbátov sa uskutoční aj v Prahe, kde si kapela zahrá s Michaelom Kocábom v piatok 13. apríla v paláci Akropolis.

Reklama

Nech sa páči malá ochutnávka z CD v podobe klipu ku skladbe PALLO MYLLO VELLA UMYVALLA, ktorý sa točil v kúpeľni Braňa Jobusa.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=TzMYu3PUJ0s[/youtube]

Autor: mp Foto: T. Halo

Populárne články