Connect with us

Kultúra

Pred koncertom Punto „šťuchal“ Barbaru

Published

on

Reklama

Hovorí sa za všetkým hľadaj ženu, ale už platí aj, za všetko môže Facebook. Čo myslíte, ako prišlo k spojeniu kapely Slniečko a huslistky Barbary Barros? Presne ako vám blyslo mysľou, môže za to žena a Facebook. 

[singlepic id=26689 w=450 h=350 float=right]Skupina Slniečko zorganizovala pri príležitosti svojho 29-teho výročia vzniku v Kursalone povolebnú retroparty v sobotu 10. marca. Tradičnú rýdzo mužskú zostavu, tento raz doplnila aj nežná portugalská huslistka Barbara Barros, ktorá už niekoľko rokov žije v Piešťanoch. Jej husľové majstrovstvo dodalo koncertu inú dimenziu a energia z pódia sršala ešte viac ako keď hrajú iba páni muzikanti. Je pravda, že v prvej polovici sa návštevníci koncertu trošku ostýchali naplno prejaviť svoje emócie. Pre ich množstvo a nedostatok priestoru čašníci nestíhali obsluhovať, takže chýbali tekuté „iniciátory“. Avšak po prestávke, keď všetci doplnili tekutiny, sa rozbehla zábava ako sa patrí.

Reklama

Späť však k spojeniu. Punto ako správny chlap jednoducho šťuchol Barbaru na Facebooku a už to išlo, dohoda o spoločnom [singlepic id=26687 w=320 h=240 float=left]vystúpení bola rýchla. Ešte predtým však úradovala ich spoločná známa prekladateľka Lucka, ktorá Puntovi Barbaru pripomenula. Ako totiž Peter Remiš pre PNky povedal, s Barbarou chceli hrať už dávno, lenže zrovna v tom čase otehotnela a z hrania nebolo nič. Teraz  síce znovu očakáva potomka, ale tento raz si povedali, že tehotenstvo nie je choroba a neukrátia predsa fanúšikov o príjemný zážitok.

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=-DRZ1TqRggg[/youtube]

Reklama

[youtube width=“522″ height=“316″]http://www.youtube.com/watch?v=G2lW8Wx1h5Y[/youtube]

[nggallery id=1489]

Autor: ht Foto: Tomáš Hudcovič

Populárne články