Connect with us

Kultúra

Na Piešťanské rendezvous tento rok prídu aj Richard Müller & Fragile

Published

on

Reklama

Koncertom Richarda Müllera a skupiny Fragile v rámci ich aktuálneho turné Hlasy 2 štartuje  vo štvrtok 2. októbra už 16. ročník česko-slovenského multižánrového festivalu Piešťanské rendezvous.

Reklama

Projekt Hlasy mal po celom Česku a Slovensku vynikajúce ohlasy a recenzie. Diváci tlieskali geniálnym interpretáciám Richardových hitov, rovnomenný album získal dvojitú platinovú platňu.

„Bolo nám ľúto, že sme boli nútení mnohé veľmi pekné Richardove piesne obísť. A okrem toho nás mnoho ľudí bombardovalo, že sa nedostali k lístkom. Hneď ako sme turné odštartovali, nám bolo jasné, že toto spojenie sme vnímali ako veľmi šťastné nielen my, ale i naši fanúšikovia,“ vysvetlil šéf skupiny Fragile Braňo Kostka.

Reklama

„Veľmi dobre sa spolupracuje s ľuďmi, ktorých mám rád. Nielen, že si ich profesionálne vážim, ale sú to vskutku kamaráti. My sme počas minuloročných takmer 50 koncertov nemali jeden jediný konflikt či problém. Keďže kapela Fragile funguje 10 rokov, tak nie je dôvod sa domnievať, že teraz by to malo byť inak,“ konštatoval Richard Müller.

Spoločným vystúpením niekoľkonásobného slovenského slávika a skupiny Fragile odštartuje v Dome umenia vo štvrtok 2. októbra o 19.00 h Piešťanské rendezvous.

(inf)

REKLAMA

pnky_1-ab-contact-sept

Populárne články